dimecres, 19 de juny del 2013

Temporada que acaba, Temporada que comença!

Hola a tothom, 

Primer de tot, ens agradaria disculpar-nos pel parèntesis que hem tingut en l'actualització del Blog de l'Equip. Des d'avui, comencem l'actualització per a la Temporada 2013-2014.
Agraïm a tota la gent, que tot i que els resultats no van ajudar, sempre van estar i ens continuen donant suport per tirar endavant i tornar el CDTH a la màxima categoria estatal, quan abans millor. Gràcies de tot cor

Ja fa cosa d'un mes que estem entrenant, i no pararem fins a mitjans de juliol, per arribar al setembre amb les millors condicions possibles. 

Les novetats per a la temporada vinent, i que estem molt contents de presentar, són les següents:
- Incorporació de Jorge Fernández Rodino, com a 2n entrenador, donant suport al staff del Marc Barrachina. El que va ser jugador de Divi, Primera i que actualment està a Segona, serà un membre més de l'equip de treball.



- La figura de Delegat de l'equip, serà per l'Oriol Villoro. Farà el relleu al gran Toni Bach, però de ben segur que seguirà pendent de que tot funcioni bé. Moltes gràcies per tot Toni!


- El responsable de càmera i vídeos serà el Pol Fontanes, tot un expert en aquest món!


A nivell pràctic, passen a ser jugadors del primer equip tant el Jan Lara com el Ton Torrente. 



S'afegeixen a la dinàmica diària d'entrenaments amb el conjunt de l'equip els juvenils Ferran Ramal, Oriol Bruguera, Xavi Prat, Jan Colomer i Pol Solano, juntament amb els cadets Marc Miralles i Victor Guerra.

Com ja és sabut, en l'apartat de baixes, el nostre capità Oriol Bach marxa a jugar la Lliga Belga amb l'Heracles @HeraklesHockey1. Molta sort Uri! Per sort, el bitllet és d'anada i tornada oi? ;)



No podràn començar la pretemporada amb la resta del grup, tant el Marc Lara com el Genis Castells, perquè marxen a Austràlia des del 20 de juny fins al 17 de setembre a jugar amb l'Old Canberrans Hockey Club @OCHC_Checks.  



Salutacions, 

Equip de DHM

#somvermells